Χάρης Ρώμας: Επιβεβαιώνει τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη

Όσα είπε για το Καφέ της Χαράς & τα νέα του σχέδια στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»

Το «Καφέ της Χαράς» και ο Χάρης Ρώμας ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του γνωστού ηθοποιού - σεναριογράφου.

Οι πρώτες πληροφορίες, τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη και μάλιστα, με διπλό «χτύπημα»!

«Δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή ημέρας “Το Καφέ της Χαράς”. Η σειρά έχει το δικό της συμπαγές κοινό. Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά την ακολουθεί σε κάθε μέρα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας: Ετοιμάζει νέα σειρά και εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1;

ρωμας κοκλωνης κου κου

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου των «Κου Κου» αν θα συνεργαστεί με την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη είπε: «Δε σου λέω γιατί είμαι προληπτικός. Ισχύουν τα πάντα. Η δουλειά μας είναι αυτή να μιλάμε με όλον τον κόσμο και να δουλεύουμε. Να βγάζουμε ένα προϊόν και ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο. Ετοιμάζω νέα σειρά από Σεπτέμβρη και πιο μετά. Ετοιμάζω και μια ταινία. Ελπίζω να τα κάνω όλα. Το ‘’Καφέ της Χαράς” τελειώνει 10 Ιουνίου. Συζητάμε περισσότερα από ένα πράγματα και μετά έχω και άλλα σχέδια», συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top