Κανάκης για Μπεκατώρου: «Στην Ελλάδα πέφτουμε από τα σύννεφα...»

Όσα είπε ο παρουσιαστής στους «Ράδιο Αρβύλα»

Η Σοφία Μπεκατώρου είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών και αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλες τις γυναίκες. Η χρυσή Ολυμπιονίκης με την ένδοξη καριέρα στην ιστιοπλοΐα βρήκε το κουράγιο να μιλήσει «ανοιχτά» και να εξομολογηθεί τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα της ιστιοπλοΐας στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Σοφία Μπεκατώρου: Συγκλονίζει η νέα εξομολόγησή της - Γιατί μίλησε τώρα

Μπεκατώρου

Με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα/ AP images

Μετά την αποκάλυψη και τις καταγγελίες της Μπεκατώρου, το κίνημα ‘’MeToo’’ φαίνεται πως έχει φτάσει και στην Ελλάδα και καθημερινά έρχονται στο προσκήνιο όλο και περισσότερες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δημοσιογράφος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υφυπουργό

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

Θέση στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα θέλησε να πάρει και ο Αντώνης Κανάκης στη σημερινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα σχολιάζοντας:

«Να ναι καλά η Σοφία. Τα ανακαλύπτουμε σιγά σιγά και στην Ελλάδα, τη σεξουαλική παρενόχληση. Τα ανακαλύπτουμε στον αθλητισμό, στους προπονητές, στα πανεπιστήμια, στο θέαμα, στην εργασία, πέφτουμε από τα σύννεφα πάντα γιατί στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ότι γίνονται αυτά παρά μόνο αν εμφανιστούν στην τηλεόραση. Σε λίγο καιρό κάτι μου λέει ότι και υπό την ομπρέλα ακόμη πιο ιερών θεσμών θα υπάρξουν και αντίστοιχες αποκαλύψεις».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top