Ηλίας Κόζας: Η αντίδραση όταν έμαθε πως περιμένει δίδυμα

Τι είπε για τον θάνατο του Αγάθωνα

Ο Ηλίας Κόζας είναι πατέρας τριών παιδιών και μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι περιμένει δίδυμα. 

Ο τραγουδιστής των Koza Mostra που φλερτάρει με την επιστροφή στη Eurovision σε solo, όμως, εμφάνιση αυτήν τη φορά μιλά για τον ερχομό των δίδυμων αγοριών του, πριν από έξι μήνες, το διαγωνισμό τραγουδιού και την απώλεια του Αγάθωνα Ιακωβίδη.

Ηλίας Κόζας

«Πώς έγινε δεν ξέρω. Με ρωτούν οι φίλοι μου πώς το έκανα. Ευτυχία, τα παιδιά είναι ευτυχία. Ευτυχώς φοράω γυαλιά και δεν φαίνεται η απόγνωση στο βλέμμα», είπε με χιούμορ ο Ηλίας Κόζας.

Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που έκανε η γυναίκα μου υπέρηχο η γυναικολόγος μας είπε “έχω ευχάριστα νέα είναι δίδυμα” και είπα “ωχ”».

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε πως οι γιοι του έχουν τα εξής ονόματα: Αρθούρος, Κάρολος και Αιμίλιος.

Σχετικά με την επιστροφή του στη Eurovision και αν τελικά θα γίνει, απάντησε: «Υπό προϋποθέσεις θα πήγαινα και μόνος στη Eurovision. Δεν διαλύθηκαν οι Koza Mostra, αλλά μου γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω και εγώ κάτι solo».

Τέλος, για το θάνατο του Αγάθωνα Ιακωβίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Eurovision, ανέφερε: «Δεν το περιμέναμε ούτε κατά διάνοια. Είναι κρίμα. Μας λείπει ήταν υπέροχος άνθρωπος και θα τον θυμόμαστε όπως ακριβώς ήταν».
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top