Συνεχίζονται τα Online εργαστήρια στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το Σάββατο 13, Κυριακή 14 και Κυριακή 28 Μαρτίου

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Tα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, από φέτος θα πραγματοποιούνται online! Τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο κατά τη διάρκεια που το μουσείο θα παραμένει κλειστό αλλά καθιερώνονται και μετά, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε οικογένειες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και σε ελληνόφωνα παιδιά της ομογένειας στο εξωτερικό!

«Ύμνος εις την Ελευθερία» από το φωνητικό σύνολο LIBRO CORO

Μέχρι και τον Μάϊο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα μπορούν να γνωρίσουν διαδικτυακά το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική!
Τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου υλοποιούνται με την υποστήριξη της Eurolife FFH, στρατηγικού συνεργάτη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Εργαστήρι για παιδιά 4-6 χρονών

«Ένας μικρός ήρωας που μοιάζει με βιολί»

Σάββατο 13, Κυριακή 14 και Κυριακή 28 Μαρτίου

Ποιος δε θα ήθελε αυτή την περίοδο να νιώσει σαν μικρός ήρωας; Ποιος δε θα ήθελε να έχει κοντά του έναν ήρωα να τον προστατεύει;
Τον φετινό Μάρτιο είναι επίκαιρες οι ηρωικές πράξεις, γι’ αυτό στο εργαστήριο αυτό, θα ακούσουμε για τις περιπέτειες ενός μικρού ήρωα που, πάρα το μέγεθός του, τα κατάφερε! Στη συνέχεια, θα πάρουμε το αγαπημένο μας παλιό T-shirt (ή του μπαμπά!) για να του δώσουμε ζωή και να το μεταμορφώσουμε σε υφασμάτινο ήρωα που θα μας συντροφεύει όποτε τον έχουμε ανάγκη.

Θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος; Παρακολούθησε αυτό το webinar

Μια περιήγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα μας δώσει έμπνευση και ένα κυκλαδικό ειδώλιο που μοιάζει με βιολί θα γίνει ο Ήρωάς μας!

Γονείς, καθίστε αναπαυτικά δίπλα στα παιδιά σας και ετοιμαστείτε να παίξετε μαζί μας.

*Το εργαστήριο απευθύνεται και σε ελληνόφωνα παιδιά του εξωτερικού

Υλικά

1 παλιό T-shirt, είτε παιδικό είτε ενηλίκων
Μερικά κουρέλια ή παλιές κάλτσες ή παλιές μπλούζες ή μια συσκευασία βαμβάκι
1 ψαλίδι που να κόβει ύφασμα (όχι για τα παιδιά)
1-2 κόλλες UHU (υγρή)

Μερικές καρφίτσες

Χρώματα: ή τέμπερες ή ακρυλικά ή μπογιέςή μαρκαδόρους για ύφασμα
Αντωνία Βέλλιου (Αφηγήτρια) - Δέσποινα Σακελλαρίου (Αναπτυξιακή Ψυχολόγος) Σάββατο 13/3 11.00-13.00 Κυριακή 14/3 11.00-13.00 (επανάληψη) Κυριακή 28/3 11.00-13.00 (επανάληψη) Εισιτήρια στο viva.gr: 10 ευρώ (γονέας και παιδί) Αριθμός παιδιών: 15

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top