Έλλη Κοκκίνου: «Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη...»

Ο πόλεμος που δέχτηκε από μεγάλο καλλιτέχνη στα ξεκινήματά της

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία με συνάδελφό της που της έκανε σαμποτάζ στο ξεκίνημα της καριέρας της. 

Έλλη Κοκκίνου: Δείτε το στιλάτο σπίτι της με την υπέροχη διακόσμηση

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «DownTown» Κύπρου πως στο παρελθόν μεγάλος καλλιτέχνης ζήτησε να της χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγεται.

«Αυτά υπήρχαν εννοείται, δεν είναι το ίδιο όμως με την σωματική και λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν, και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν κι εμένα και μάλιστα το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου. 

Έλλη Κοκκίνου: Μπήκε στην κουζίνα για χάρη του γιου της, Αλέξανδρου

Ενώ συμπλήρωσε: «Στεναχωριόμουν κι έλεγα από μέσα μου “εσύ είσαι Εφτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις; ή εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;” Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά, δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως κακοποίηση. Ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου. Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top