Ζεν πρεμιέ αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σχέση εδώ και 13 χρόνια

«Ναι, είμαι ακόμα ελεύθερος» παραδέχτηκε σε εκπομπή

Είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αγόρια της τηλεόρασης που μας ήρθε από την Κύπρο.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου, υποστήριξε τη… μοναχικότητά του και εξήγησε ότι παραμένει χωρίς σύντροφο εδώ και 13 χρόνια! 

Μαρίνος Κόνσολος: «Έχω να κάνω σχέση δέκα χρόνια!»

Μαρίνος Κόνσολος

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν από τρία χρόνια ότι δεν είχε κάνει σχέση εδώ και μια δεκαετία. «Είναι η μόνιμη ερώτηση τα τελευταία τρία χρόνια από τότε που το είπα. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή είναι δύο αυτόνομα πράγματα και προσπαθώ να μην τα εμπλέκω. Μου αρέσει η μοναχικότητα, να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Μου δίνει τροφή να σκεφτώ, να δημιουργώ, να είμαι εντάξει στη δουλειά μου. Η συντροφικότητα είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, πρέπει να είσαι έτοιμος να μοιράζεις τον χρόνο σου, τη μέρα σου, τις σκέψεις σου», δήλωσε. 

Φλέρταρε τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της!

«Δε θα έβγαινα με θαυμάστρια από το Instagram, θέλω να προκύπτουν οι καταστάσεις. Να είμαι έξω και να προκύψει κάτι όμορφο. Δεν είμαι των εφήμερων σχέσεων, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand θέλω να προκύπτουν όχι να κυνηγάω και να ψάχνω. Μου έχει τύχει στο θέατρο να έρθει θαυμάστρια αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Ο κόσμος μερικές φορές μπερδεύει τον ρόλο με την προσωπικότητα του ηθοποιού. Κάποια μπορεί να εντυπωσιάζεται από αυτό που βλέπει, αλλά η δική μου προσωπικότητα είναι διαφορετική από τον ρόλο μου», πρόσθεσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top