Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρώτη φορά ο σύντροφός της μίλησε για τον γάμο τους!

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου βρέθηκε στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύτηκε η αναγγελία γάμου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, όμως, δεν είχε κάνει καμία δήλωση μέχρι τώρα σχετικά με το ευτυχές γεγονός.

Ζουγανέλη-Δημητρίου

Παντρεύεται γνωστό δικηγόρο η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Περισσότερες πληροφορίες, όμως, φαίνεται πως αποκάλυψε ο … γαμπρός! Ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για επαγγελματικούς λόγους, και έκανε κάποιες διστακτικές δηλώσεις για την καλή του μετά από προτροπή της Ζήνας Κουτσελίνη. 

«Θα μας παντρέψει η Σάννυ Μπαλτζή. Είναι πολλά χρόνια φίλη μου και την εκτιμώ πολύ. Με τον κύριο Λύτρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις γιατί όπως σας είπα αρνείται να μου κάνει δώρο και νομίζει ότι με συμβουλές και με ευχή θα τη γλιτώσει», είπε χιουμοριστικά για τους μέλλοντες κουμπάρους του ο γνωστός δικηγόρος. 

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Στα Κουφονήσια με τον νέο της σύντροφο!

Όσο για την ημερομηνία του γάμου φαίνεται πως θα είναι η 10η Οκτωβρίου. Μάλιστα, συνεργάτης της εκπομπής αποκάλυψε πως το προσκλητήριο του ζευγαριού μοιάζει με εισιτήριο συναυλίας και είναι σε τόνους του λευκού και του γαλάζιου. 

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση για την αγαπημένη του, ο αρραβωνιαστικός της διάσημης τραγουδίστριας είπε: «Γίνονται θαύματα»!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top