Σε νοσοκομείο αποκλειστικά για κορωνοϊό μετατρέπεται το Σισμανόγλειο

Τι αλλάζει σε «ΝΙΜΙΤΣ» και «Ερρίκος Ντυνάν»

Οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού. Το υπουργείο Υγείας βάζει «φρένο» στις διακομιδές περιστατικών covid στην Αττική και μετατρέπει το Σισμανόγλειο αποκλειστικά σε νοσοκομείο κορωνοϊού

«Έκρηξη» κρουσμάτων: Ανακοινώθηκαν 2.353 νέα το τελευταίο 24ωρο

Το στρατιωτικό νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ» και το «Ερρίκος Ντυνάν» δε θα δέχονται πλέον περιστατικά covid προκειμένου να σηκώσουν το βάρος για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που δε θα μπορεί να διαχειριστεί το Σισμανόγλειο.  Υπάρχουν συζητήσεις να μετατραπεί σε νοσοκομείο κορωνοϊού και το «Τζάνειο», όμως κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. 

Το πρωί σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας συζητήθηκαν όλα τα έκτακτα μέτρα που θα παρουσιάσει αύριο επισήμως ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.  

Νέα μέτρα για κορωνοϊό: Στο τραπέζι του Μαξίμου το καθολικό lockdown!  

Την ίδια στιγμή, οι διακομιδές σε νοκοσομεία της Αττικής από νομούς που συνορεύουν με το λεκανοπέδιο, σταμάτησαν. Η οδηγία για το «πάγωμα» αφορά τα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας σε απλές κλίνες covid. Πρόκειται για περιστατικά από την Κόρινθο, τη Χαλκίδα, τη Λειβαδιά και τη Θήβα. Πλέον στα νοσοκομεία της Αττικής έρχονται μόνο τα βαριά περιστατικά που χρειάζονται διασωλήνωση.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top