Το Opel Zafira Life τώρα διαθέσιμο και για...ύπνο 

Πόσο κοστίζει στην Γερμανία 

Opel Zafira Life

Καθώς η θερινή σεζόν πλησιάζει, η  Crosscamp επεκτείνει τη γκάμα οχημάτων της που βασίζονται σε μοντέλα Opel: το νέο Crosscamp Lite διατίθεται από επίλεκτους διανομείς Opel  με τιμή εκκίνησης από 44.499€ (όλες τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στη Γερμανία).Ενώ το Crosscamp Flex (από 45.999€) με εντοιχισμένη κουζινούλα, ντουλάπια, φουρνάκι και νιπτήρα είναι ιδανικό για πολυήμερες διακοπές, το πιο οικονομικό, νέο Crosscamp Lite είναι ένα όχημα για κάθε χρήση. Με ύψος  μόλις 1,99 m, το νέο μοντέλο έχει πρόσβαση ακόμα και στα περισσότερα δημόσια πάρκινγκ.

Το camper μήκους 4,95 m – διαθέτει επίσης άφθονους χώρους για ψώνια, μετακομίσεις ή απλά για οικογενειακά ταξίδια – προσφέροντας τη δυνατότητα μεταφοράς έως επτά ατόμων. Το Crosscamp Lite προσφέρει άφθονες προσαρμοζόμενες λύσεις αποθήκευσης. Μεταξύ αυτών είναι: μία κουζινούλα υγραερίου που μπορεί να μεταφερθεί στο πίσω τμήμα, αποθηκευτικός χώρος για τη μπαταρία του καθιστικού και θάλαμος για μία φιάλη αερίου 1.8 kg. Δίπλα στη δεύτερη συρόμενη πόρτα (στάνταρ εξοπλισμός) στην πλευρά του οδηγού βρίσκεται ένα αφαιρούμενο δοχείο που μπορεί να προσαρτηθεί στο πίσω μέρος του οχήματος.


Το νέο Crosscamp Lite είναι ιδανικά εξοπλισμένο για ταξίδια στην ύπαιθρο – για ημέρα και νύχτα. Η κουζινούλα χρησιμοποιείται και σε εξωτερικό χώρο, ενώ ένα ψυγείο 13 λίτρων για νερό και χυμούς μπορεί να τοποθετηθεί ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.Τις νυχτερινές ώρες, ο πάγκος καθισμάτων πίσω από τα εμπρός καθίσματα μετατρέπεται εύκολα σε διπλό κρεβάτι, με πλάτος όσο όλο το εσωτερικό και διαστάσεις 140 x 200 cm.

Δύο ακόμα κρεβάτια (120 x 200 cm) μπορούν να τοποθετούνται κάτω από την ανυψούμενη/πτυσσόμενη οροφή (στάνταρ εξοπλισμός). Μπορείς να κοιμάσαι και να ξυπνάς βλέποντας όμορφες εικόνες χάρη στα τρία πανοραμικά παράθυρα της οροφής.Οι αγοραστές του Crosscamp μπορούν να επιλέξουν όλες τις εκδόσεις κινητήρων από τη γκάμα του Opel Zafira Life.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top