Οι τιμές των νέων Moto Guzzi V85 TT και V85 TT TRAVEL

Με νέο πιο αποδοτικό κινητήρα 

Moto Guzzi V85 TT  V85 TT TRAVEL τιμές Ελλάδα

Η Moto Guzzi για το 2021 παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση του πλέον εμπορικού μοντέλου της, το οποίο έχει δεχτεί αλλαγές που βασίζονται στις απαιτήσεις και υποδείξεις των ίδιων των Guzzisti. Κατά κύριο λόγο, οι αλλαγές αφορούν στον κινητήρα, ο οποίος διατηρεί την αποκλειστική διάταξη όλων των μοντέλων Moto Guzzi που παράγονται σήμερα. Είναι ένας εγκάρσιος 90°, αερόψυκτος V-twin, με σύστημα χρονισμού με ωστήρια και ζύγωθρα (κοκοράκια), καθώς και με δύο βαλβίδες για κάθε κύλινδρο (οι βαλβίδες εισαγωγής είναι από τιτάνιο), η οποία είναι μια διάταξη που τιμά με υπερηφάνεια, την παράδοση του αετού από το Mandello. Ο κινητήρας πλέον παράγει μεγαλύτερη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, χάρη στο βελτιωμένο βύθισμα βαλβίδων που προσφέρουν οι νέοι εκκεντροφόροι, τα ωστήρια και τα ζύγωθρα, καθώς και την επακόλουθη προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του κινητήρα. 


Σε ό,τι αφορά τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, δύο νέα προγράμματα οδήγησης (Sport, κατάλληλο για σπορ οδήγηση και Custom, για προσαρμογή από τον αναβάτη) προστίθενται στα τρία ήδη υπάρχοντα (Strada - Street, Pioggia - Rain, Off-road) και μαζί διαχειρίζονται τη λειτουργία του ελέγχου πρόσφυσης και του  ABS, καθώς και την απόκριση του Ride-by-Wire γκαζιού. Το cruise control και η έγχρωμη οθόνη TFT παρέχονται στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας. Με τη χρήση της πλατφόρμας πολυμέσων Moto Guzzi MIA, που είναι διαθέσιμη στην τεράστια γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού, επιτρέπεται η σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα και η επέκταση των λειτουργιών της.  


Νέες είναι και οι τρεις εκδόσεις γραφικών που είναι διαθέσιμες για τη V85 TT: Μαύρο “Nero Etna”, κίτρινο “Giallo Mojave” και κόκκινο “Rosso Uluru”.Η V85 TT Travel έχει δεχτεί όλες τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στην V85 TT. Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, το ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού της, την κάνει να ξεχωρίζει, παρέχοντάς της τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε κάθε μεγέθους ταξίδι. Περιλαμβάνονται ψηλός ανεμοθώρακας Touring, πλαϊνές βαλίτσες από τη σειρά Urban με μεγάλη χωρητικότητα και μειωμένο όγκο, ένα ζεύγος συμπληρωματικών φώτων LED, θερμαινόμενα γκριπ και η πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA.

Η νέα γκάμα V85 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi, στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:
V85 TT     :    12.00 0€
V85 TT Evocative :    12.190 €
V85 TT Travel        :     13.350 €

Σε όλες τις μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, προσφέρεται δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top