Σε ποια χώρα η Nissan είναι η πιο δημοφιλής μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων

 Δείτε πόσα αυτοκίνητα πούλησε 

Nissan ηλεκτρικά Ηνωμένο Βασίλειο πωλήσεις

Η Nissan είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής e-LCV και μια από τις κορυφαίες μάρκες στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων. Συγκεκριμένα, η Nissan πούλησε συνολικά 10.674 ηλεκτρικά οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τους τελευταίους 12 μήνες και το e-NV200, το οποίο διατίθεται τόσο ως φορτηγό όσο και ως επιβατικό επτά θέσεων,  εξασφάλισε μερίδιο 66% στην κατηγορία  e-LCV τους τελευταίους 12 μήνες.

Για την ακρίβεια, η Nissan πούλησε 2.448 e-NV200 το 2020, μέγεθος διπλάσιο από τις πωλήσεις του πλησιέστερου ανταγωνιστικού μοντέλου. Στην Ελλάδα, η Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε συμπληρώνει φέτος  60 έτη επιτυχημένης συνεργασίας με την Nissan International S.A., έχοντας  καταγράψει, όλα αυτά τα χρόνια,  σχεδόν  640.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο ενεργητικό της και διαδραματίζοντας κορυφαίο ρόλο στα δρώμενα της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου.  

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.),  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο  του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που πρόσφατα θέσπισε η κυβέρνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html    

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top