Το CUPRA Formentor στους επτά φιναλίστ για τον τίτλο Car of the Year 2021

Πότε ανακοινώνεται ο νικητής  

CUPRA Formentor Car of the Year 2021 υποψηφιότητα

Το Φεβρουάριο του 2018, γεννήθηκε η CUPRA. Μία αντισυμβατική μάρκα, που αποδέχεται τις προκλήσεις και προσφέρει ένα εντελώς νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων: CURPA Ateca, CUPRA Leon και CUPRA Formentor. Τώρα η μάρκα ενισχύεται με την υποψηφιότητα του CUPRA Formentor, ως έναν από τους επτά φιναλίστ για το βραβείο Car of the Year 2021.

Το CUPRA Formentor συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός αυτοκινήτου επιδόσεων με τις ιδιότητες ενός SUV. Είναι ένα όχημα που συγκεντρώνει τις ανάγκες των σημερινών πελατών με σταθερότητα και μια γκάμα από προτάσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα ευρύ φάσμα επτά διαφορετικών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων δύο plug-in υβριδικών εκδόσεων, μια πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία και τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, ανεβάζουν το crossover coupe σε νέο ανώτερο επίπεδο. Και τώρα καθοδηγεί τον ανταγωνισμό με νέο τρόπο.

Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 αποτελείται από μια ομάδα αναγνωρισμένων δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη με στόχο να βρει το πιο εξαιρετικό, νέο, εμπορικό μοντέλο. Η κριτική επιτροπή του βραβείου αποτελείται από 60 μέλη, τα οποία εκπροσωπούν 23 ευρωπαϊκές χώρες, που συγκεντρώνονται για να επιλέξουν τον νικητή. Ο φετινός νικητής θα ανακοινωθεί την 1η Μαρτίου. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top