Τώρα μπορείτε να αποσύρετε το ποδήλατο σας και να πάρετε ηλεκτρικό  

Μια σημαντική ενέργεια της KOSMORIDE

KOSMORIDE απόσυρση

Η KOSMORIDE, η κορυφαία εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike για εσένα.Η καινοτόμα πολιτική της KOSMORIDE προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes. 


Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ. 


Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την KOSMORIDE είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer. 


Πηγαίνετε στο 1ο KOSMORIDE experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και πραγματοποιείστε ένα test drive σε όποιο μοντέλο θέλετε και φύγετε με το δικό σας E-Bike, που θα σας... φορτίσει τη ζωή! 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top